Uusi yhteistyökumppani: Aamukampa

Ilolla esittelen teille uuden yhteistyökumppanimme: Aamukamman! Aamukampa on kampaamo, jolla on toimipisteet Jyskässä ja Kangaslammella. Kuten jo nimestä voi päätellä pääsee heille jo aamuvarhaisella aloittamaan päivää pikku hemmottelulla. Aamukamman mukana saimme myös yhteistyökumppaniksemme Meikkimanian, joka toimii Aamukamman kanssa samoissa tiloissa ja keskittyy kokonaisvaltaisesti kauneuteen meikeistä kauneushoitoihin ja kynsiin. Nyt annan puheenvuoron itse Aamukammalle, jotka meille taiteilivat alla olevan postauksen.
Aamukampa aloittaa bloggaamisen lempiaiheellaan eli miehillä!
Aamukampa palvelee kahdessa toimipisteessä Jyväskylän alueella, ja sujuvasti teemme keikkaa missä vaan. Yrityksen nimi on aiheuttanut hihitystä raavaissa miehissä ja moni mies on tullut asiakkaaksemme alunperin juuri nimen perusteella, se kuulemma kuulostaa siltä että täällä varmasti osataan leikata kunnon jenkkisiili.
Tässä kirjoituksessa annan vinkkejä siihen että miten tosimies voisi valmistautua tärkeään juhlapäiväänsä. Meillä parturireissun ei tarvitse loppua vielä siihen kun tukka on puhallettu kuivaksi.
On hyvä muistaa myös kulmakarvojen muotoilu. Jos pinseteillä nyppiminen sattuu liian paljon, kulmat voidaan siistiä sokeroimalla tai kulmaveitsellä sheivaamalla.
Aamukammassa teemme amerikkalaista parranajoa, siihen kuuluu kasvohierontaa, partavaahtoa, kuumia pyyhkeitä ja lopputuloksena on siloposket. Mahtava ohjelmanumero myös polttareihin!
Kanssamme yhteistyössä, samoissa toimitiloissa palvelee Meikkimania. Annika tekee käsihoitoja ja manikyyrejä, myös miehille. Onhan se ihanaa jos sulhasen kädet ovat pehmeät ja huolitellut. Paljon mukavampi pitää kädestä kiinni alttarilla ja kätellä kaikki sata juhlavierasta.
Meiltä saat myös rusketuspalvelut. Miehillekin sopii kevyt päivetys, se peittää mukavasti myös jännityksestä aiheutuvaa punastelua/kalpenemista :)
käsi parta

Mitä olet mieltä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s