Kevään 2014 Couture -näytösten morsiusfiiliksiä

giambattista valli ss14couture

Se on taas se aika vuodesta, että alkavan sesongin Couture -näytös kuvat tulevat julki. Siinä missä pret a porter -näytöksissä nähdään aina jotain joka päätyy enemmän tai vähemmän suoraan meidänkin kotikaupunkiemme vaatekauppojen rekeille on couture näytöksissä aina sitä jotain ekstraa ja ylimääräistä. Näistä näytöksistä saa inspiraatiota ja ideoita elämän erityisimpiä tilanteita varten -sillä sellaisiin tilanteisiin nämä alkuperäisetkin suunnitellaan. Tähän postaukseen poimin näytösten morsiuspukuantia. Osassa näytöksistä shown sulkeva viimeinen puku oli hyvin klassinen morsiuspuku, kun taas muutama merkki oli laittanut morsiamen asun uuteen uskoon. Esimerkiksi Schiapparellin uudelleen henkiin elvytetyn muotitalon näytöksessä nähty valkoinen kirjailtu housupuku.

zuhair murad ss14 couture

Omat suosikkini olivat yliromanttiset Zuhair Murad ja Elie Saab, joiden puvut muistuttivatkin kovasti toisiaan. Niissä yhdistyi näyttävä ballroom malli hyvin romanttiseen materiaaliin, jossa tekstuurilla tuotiin esiin kukkakuviota.

elie saab ss14 coutureschiapparelli ss14 couturechristian dior ss 14 couture

Christian Dior ja jo edellä mainittu Schiapparelli olivat muutaman mainitakseni modernimmasta päästä. Schiapparellin suunnittelema valkoinen kultakirjailtu housupuku on hyvin siisti ja klassinen, vaikkakin morsiuspuvuksi tämä oli hyvin moderni. Diorin uusi suunnittelija Raf Simons on tuonut muotitaloon paljon modernia henkeä ja tässä yllä näkyvässä puvussa tämä moderni ilme näkyykin oikein hyvin. Pinnan kaunis tekstuuri tuo hyvin jännittävän ilmeen morsiuspukuun. Pintaa tukee entisestään puvun hyvin moderni muoto, jossa nähdään vaihtelun vuoksi täysin suora olkaimeton linja ja edestä lyhyempi ja takaa laahuksen kanssa varustettu helma. Tuo helma on idea joka on ehdottomasti käyttökelpoinen idea morsiuspukuaan vielä miettiville. Laahuksesta ei ole pakko luopua vaikkei haluakkaan piilottaa kenkiään!

alexis mabille ss14 couture

 

Löytyykö näistä suosikkia tai ideoita? Ja millaisia tekstejä haluaisitte täälä blogissa lukea? Nyt Messujen jälkeen on taas aikaa ja energiaa aivan erilailla ja myös intoa kirjoittaa! Toiveita peliin siis! :)

 

Kaikki kuvat ja niiden oikeudet: http://www.style.com

Mitä olet mieltä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s