Askartelupuoti Pia: Uusi yhteistyökumppani!

Hei ystäväiseni!

Tänään voin ilolla ja kunnialla esitellä teillä uuden yhteistyökumppanini! Kyseessä on Jyväskyläläinen Askartelupuoti Pia, josta löytää perinteisten askartelutarvikkeiden lisäksi myös paljon muuta. Esimerkiksi Pialta luonnistuvat erinomaisesti erilaiset näyttävät ilmapallosomistukset, joissa nainen on ehdottomasti lahjakas!

Pia rakentaa räätälöityjä tilasomistuksia ja näyttäviä erikoisuuksia. Esimerkiksi messuihin, juhliin tai näyttäviin kamppanjoihin saadaan tällaisilla jutuilla aivan uutta ilmettä! Suosituimpia somistuksia Pian mukaan ovat pylväät, kimput sekä näyttävät kaaret. Oma suosikkini tässä ilmapallojen monipuolisessa maailmassa ovat ilmapallopäästöt ja pudotukset, joilla saa esimerkiksi juuri häihin jotain uutta ja erikoista ilmettä, joka erityisesti valokuviin tallennettuna on oikein kaunista!

Pia tekee jokaisen työn asiakkaan toiveita kunnioittaen ja juuri haluttuun tilaan sopivaksi. Tarvittaessa myös kuvien ja logojen painaminen palloihin on mahdollista.

Itse en malta odottaa, että päästään toteuttamaan yhdessä asiakkaille ikimuistoisia juhlia ja tilaisuuksia heidän kanssaan!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

©Kaikki kuvat Askartelupuoti Pian nettisivuilta

Mitä olet mieltä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s