Gorillahäät

Niin kutsutuista gorilla häistä onkin jo ollut puhetta esimerkiksi Hesarin Myötä- ja vastoinkäymisissä -blogissa. Sielä tämä guerilla häätrendi oli suomennettu sissihäiksi. Mutta koska apinat ovat niin hauskoja niin en voinut vastustaa kiusausta ja nimetä tämän postauksen gorillahäiksi.

Yllä olevassa videossa eräät lempinäyttelijäni esittävät paria, joka järjestää vihkimisensä salaa museossa. Tietenkin kun vartijat tämän huomaavat jahtaavat he koko hääporukan ulos museosta. Mutta millaiset muistot pari tuosta saakaan!

Yhdysvalloissa jo trendi-ilmiön nostattanut ilmiö on saanut suosiota osaksi taloudellisen laman vuoksi. Monet julkiset tilat veloittavat suuria summia siitä, että sallivat tiloissaan tapahtuvan vihkimisen. Gorillahäissä näiltä maksuilta vältyttään täysin kun tiloille ei ilmoiteta tapahtumasta lainkaan. Toki ilmiö on hieman arveluttava, mutta luo myös ikimuistoisia muistoja!

 

Näin järjestät omat gorillahääsi:

1. Valitkaa haluamanne paikka vihkimisellenne, se voi olla museo tai muu julkinen tila

2. Järjestäkää paikalle vihkijä

3. Kutsukaa tilaan sopiva määrä vieraitanne paikalle, mutta kertokaa myös heille jutun juoni

4. Pitäkää ikimuistoiset häät

 

p.s. Ja muistakaa, että vaikka suomessa eivät vartijat välttämättä vihkijäiset havaitessaan aja pois tekevät he sen usein ainakin siinä vaiheessa kun shampanjat otetaan esille, sillä niiden nauttiminen ei ole sallittua ainakaan museotiloissa.

Mitä olet mieltä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s