Askartelu uutisia

Eilen uutisoitiin siitä miten Tiimari on hakeutunut konkurssiin. Täälä White Landissä ollaan ainakin kovin järkyttyneitä tästä uutisesta ja siitä miten nopeasti asiat sen suhteen etenevät. Uutisten mukaan liikkeet ovat auki vielä tämän viikon, mutta tulevaisuus siitä eteenpäin on vielä tällä hetkellä epävarmaa. Uutiset ovat erityisen surullisia niille sadoille työntekijöille jotka eivät tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

Se miksi tartuin tähän aiheeseen on Tiimarin perustavanlaatuinen osuus miltei kaikissa suomalaisissa häissä ja juhlissa. Tiimarista on vuosien ajan haettu tarvikkeita juhliin askarrellessa tai ihan vain kynttilöitä tai kertakäyttöastioita tarvittaessa. Se miten suuri aukko tulee täyttymään jos Tiimarit katoavat katukuvasta kokonaan on myös mielenkiintoista.

Mutta vielä ennen ovien sulkeutumista ehtii käydä ostoksilla. Minä aloitin päiväni selaamalla Tiimarin sivuja, joilla on todella paljon erilaisia ohjeita pienistä askarteluprojekteista erilaisiin vuodenaikoihin, mutta myös pieniä askarteluprojekteja jotka sopivat juhliin ja häihin. Nappasin tähän suosikkini. Kuvat ovat Tiimarin ja linkit kuvien ohjeisiin löytyy alhaalta.

Askartelijan ihmemaa löytyy täältä.

© Tiimari © Tiimari © Tiimari

 

1. Hempeät paikkakortit

2. Keväinen kranssi

3. Lumihiutale koristeet

Mitä olet mieltä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s