Ensimmäinen hääpäivä

Ei niin kovin kauaa sitten minulla ja miehelläni tuli täyteen ensimmäinen vuosi avioelämää. Ilman sen suurempaa mietiskelyä oli selvää, että asiaa pitää juhlistaa. Mutta koska Suomeen muutto osui samalle viikonlopulle, ei kovin maata mullistavia juhlia ollut energiaa järjestää. Lisäksi haluttiin muutenkin nauttia päivästä kaksin. Ennen varsinaista juhlapäivää koitin googlettaa ja hakea mikä olisi hyvä tapa päivää juhlistaa ja kuten monta kertaa aikaisemminkin, eivät vastaukset päätä huimanneet tai muutenkaan kovin suurta apua tuoneet. Niimpä sen inspiroimana ajattelin jakaa muutaman palan ja kuvan meidän päivästämme. Saa kopioida! Hääpäivälle, vuosipäivälle tai ihan tavalliselle sunnuntaille!

Päätimme, että juhlia voi ilman mitään erityistä ja vaikka mietimmekin, että hääyöhotellissa uusittu yö olisikin ollut huippuromanttista, ei se muuton kanssa olisi ollut järkevästi järjestettävissä. Halusimme kuitenkin tuoda päivään juhlan tuntua heti aamusta lähtien, ja päivä alkoikin sitten brunssilla. Brunssi, eli brunch (breakfast + lunch) on mielestäni mahtava tapa aloittaa päivä hitaan rauhallisesti nautiskelemalla. Sillävälin kun mies vei koiran ulos katoin minä pöydän, keitin vettä, kananmunaa ja pekonia ja otin päivää varten ostetun samppanjan esille (ja ilman maksettuja mainoksia voin kehua kuvassa näkyvää moëtin rosé samppanjaa!). Ja tämän jälkeen sitten saatiin rauhassa vaan istua alas ja nauttia hyvästä ruoasta ja vielä paremmasta seurasta.

 

Jos brunssi menu tuottaa ongelmia niin yhtenä esimerkkinä voin tarjoilla omamme:

Samppanjaa

Kahvia & teetä

Smoothiet

Vesimelonia

Kananmunia & pekonia

Karjalanpiirakoita

Kylmäsavulohta

Leipäjuustoa & lakkahilloa

Croissantteja

Mansikkasuklaaleivokset

 

Perinteisestihän ensimmäisenä hääpäivänä on syöty hääkakun ylin kerros, mutta me emme sellaista säästäneet -kun kakkukaan ei perinteinen kermakakkuhässäkkä ollut. Ja kokonainen kakku (vaikkakin pieni) kahteen pekkaan olisi ollut vähän liikaa runsaan brunssin ohessa.

Mitä teimme sitten loppupäivän? Otettiin rauhallisesti. Itse olin päättänyt jo aikoja sitten, että hääpäivänäni haluan pukea morsiuspukuni päälleni uudelleen ja sen tein. Päivä jatkui sillä että yhdessä mieheni kanssa pelasimme Mortal Kombatin läpi -minä morsiuspuku päälläni. Illalla sitten toki kävimme tylsän(ihanan!) tavallisesti syömässä ravintolassa, mutta siinä vaiheessa kamera oli jo jäänyt paikoilleen pölyttymään, joten tarina jää tähän.

 

Vaikka arkisessa elämässä pienen päivän juhlistaminen kaksin voi välillä tuntua jopa tyhmältä on se mielestäni silti sen arvoista. Juuri niiden pienien hetket tekevät tavallisesta arjesta niin ihanaa!

Mitä olet mieltä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s