Uusi yhteistyökumppani: Kuntoportti

Suurella ilolla kerron teille uudesta yhteistyökumppanistamme! Nyt White Land Hää- ja juhlasuunnittelu tekee siis yhteistyötä Naisten liikuntakeskus Kuntoportin kanssa. Kuntoportti järjestää arvonnan, johon voit osallistua 30.9.2013 asti!

Osallistuaksesi arvontaan kerro tämän postauksen kommenttiboksiin mikä on Sinun lempilajisi ja mitkä ovat tavoitteesi liikunnan ja hyvinvoinnin suhteen? Jätä kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoitteesi. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 2 viikon ilmaiset tutustumistreenit (20 kpl) Jyväskylän Kuntoportilla. Palkinnot sisältävät salin rajattoman käytön kello 06-22 välillä ja kaikki ryhmäliikuntatunnit.

rl-salicrossarit

Kuntoportti on siis Jyväskylän keskustassa sijaitseva naisten liikuntakeskus, joka tarjoaa sekä monipuolisen salin, että ryhmäliikunnan samassa paketissa. Ryhmäliikunta tunteja löytyy monia erilaisia tanssillisista tunneista joogaan ja sisäpyöräilystä keskivartalotreeniin. Lisäksi Kuntoportilla on clubi asiakkailleen erikseen maksuton personal trainer palvelu, joka tukee omien tavoitteiden saavuttamista. Tavallisesti kertamaksu Kuntoportille olisi 15€, eli kahden viikon kokeilussa saa ilmaiseksi jo oikein hyvän kuvan siitä, millainen paikka Kuntoportti on ja aika riittää myös perinteiseen syksyiseen uusien terveellisempien tapojen aloittamiseen! Näissä kuvissa esiintyy muutamia paloja Kuntoportin tiloista. Näyttää mukavalta paikalta, eikös?

tilat

Tästä arvonnasta kannattaa kertoa myös kaverilla ja jos et vielä ole käynyt tykkäämässä meidän facebook sivuista niin kannattaa sekin käydä tekemässä, sillä minulla on teille muutakin mukavaa arvontaa luvassa! Pian julkaisen myös elokuulle oikein menevän tarjouksen, eli pysykää kuulolla!

3 thoughts on “Uusi yhteistyökumppani: Kuntoportti

  1. Oma lempiliikuntalajini on ehdottomasti bodycombat, johon olen totaalisesti koukussa! Hurahdin kyseiseen lajiin jo ensimmäisellä kokeilukerralla ja combatoimaan on pakko päästä edelleenkin vähintään kerran viikossa. Combat (niinkuin tietty kaikki liikunta) on loistavaa terapiaa pahoina päivinä: treenatessa keskittyy täysillä suoritukseen, jolloin kaikki huolet ja murheet häviää mielestä.

    Liikun yleensä 3-5 päivänä viikossa lähinnä ryhmäliikuntatunneilla. Liikunnasta on tullut minulle tärkeä arjen tasapainottaja työn ja koulun keskellä. Siksi tavoitteeni liikunnan kannalta on lähinnä se, että saan siitä itselleni hyvää oloa. Lisäksi liikkuessa oma stressi lievittyy, huolet unohtuvat ja hei: onhan se liikunta vaan niin kivaa! :) Tietenkin se on plussaa, että kun treenaa, tulee timmimpään kuntoon. Pääasiassa kuitenkin liikun, koska se tuntuu hyvältä!

  2. Omat suosikkini on tuttuakin tutumpi step ja nyt viimeaikoina olen innostunut core tunneista. Omat tavoitteet on liikunnan suhteen on yleensä ollut se että pitää peruskuntoa yllä. Nyt tavoitteeksi on tullut kiinteytyminen, ensi kesänä olisi tarkoitus astella alttarille ja näin ollen kiinteytyminen olisi tervetullutta.

Mitä olet mieltä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s