Keira Knightleyn (ja James Rightonin) häät

Photo source: Just jared.com

Photo source: Just jared.com

Viime viikon lauantaina näyttelijätär Keira Knightley ja Klaxons bändin James Righton sanoivat toisilleen tahdon pienessä kaupungissa Ranskassa Marseillen ulkopuolella. Useinhan julkkisten häät ovat kovin ylellisiä ja kooltaan suuria tapahtumia. Nämä häät olivat kuitenkin kaikkea muuta ja ainakin omasta mielestäni varsin suloiset pienet häät.

Vihkiminen tapahtui kaupungin talolla kääntäjän avustukselle morsiusparin 11 lähimmän ihmisen edessä. Vihkimisen jälkeen pari jatkoi Knightleyn perheen  läheiselle tilalle juhlimaan 50 lähimmän ystävänsä kanssa, joihin kuuluivat muut Klaxons bändin jäsenet, Chanelin pääsuunnittelija Karl Lagerfeld ja näyttelijätär Sienna Miller. Huhujen mukaan pari järjestää myös toisen vastaanoton lopuille ystävilleenpalattuaan Englantiin.

Keira oli pukeutunut päästä varpaisiin Chaneliin: lyhyeen suloiseen puuteriroosan sävyiseen tyllimekkoon, balleriinoihin ja klassiseen Chanel tweed jakkuun. Hiuksissaan morsiamella oli kukkia. Sulhasella oli päällään skarppi kapealinjainen tummansininen puku ja vaaleansininen kravatti. Molemmilla oli nenällään aurinkolasit. Kuvassa tuore aviopari suorastaan hypähtelee poistuessaan kaupungintalolta.

 

Suomessa, ja varsinkin Etelä-Pohjanmaalla mistä olen itse kotoisin, suuret häät ovat perinteisiä. Nykyään kuitenkin myös pienemmät häät ovat lisääntyneet ja siviilivihkiminen on noussut vakavasti otettavaksi vaihtoehdoksi yhä useammalle parille. Osalle pareista kirkollisella vihkimisellä on yhä lisäarvoa, mutta se ei ole enää itsestään selvä asia. Vaikka monia mietityttää siviilivihkimisen, sen outouden vuoksi, on se hetki kun sanotaan tahdon paikasta huolimatta aina yhtä herkkä ja merkityksellinen.

Pienten häiden ehdoton hyvä puoli verrattuna suuriin, on se, että hääpari ehtii oikeasti keskustella ja juhlia kaikkien vieraidensa kanssa. Kuinka monta kertaa olet kuullut tuoreen avioparin suusta, etteivät he ehtineet jutella kuin puolien vieraidensa kanssa? Vaikka suurissa juhlissa on monia hyviä puolia, voi tämä olla niissä haastavaa -ei mahdotonta, mutta haastavaa.

Mitä mieltä olet Keiran hääpuvusta?

Mitä olet mieltä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s