Kihlajaiskuvaus

Hei kaikki!

Jokin aika sitten minun ja mieheni kaksi ystävää kihlautuivat. Mieheni harrastaa valokuvausta intohimoisesti, eikä mennyt kauaa, kun oli jo sovittu että hän ottaa ystävistämme kihlajaiskuvat. Kuvauspäivänä Jyväskylässä oli vielä kovin kylmät kelit, eikä mennyt kauaa kun paleltuminen oli lähellä, mutta kuvauksien lyhkäisyydestä huolimatta lopputuloksena tuli oikein ihania kuvia. Morsiamen ja sulhasen (Onnea vielä kerran!) luvalla julkaisen muutaman kuvan teidän iloksenne!

Kuvauspaikkana oli Jyväskyläläisille varmasti tuttu satama. Vaikka järvi oli vielä jäässä kuvausten aikaan toivat laivat ja kaunis maisema upean taustan kuville. ”I said yes!” -kyltti on kihlajaiskuvissa viime vuosina ollut ehdottomasti voimakkain trendi, mutta itselleni se yhä toimii. Itse pidän paljon muutenkin propsien tuomisesta mukaan kuvauksiin. Pienillä asioilla tai esineillä saadaan perinteisistä kuvauksista leikkisiä ja niillä voidaan myös helpottaa kuvattavien jännitystä. Muita hauskoja ideoita kuvauksiin voisivat olla esimerkiksi ilmapallot, puhelimet tai auringonvarjot. Mutta loppujen lopuksi mikä tahansa esine voi toimia, kun vaan keksitään sopiva tapa käyttää sitä.

Amerikassa 69% morsiuspareista otattaa itsestään kihlajaiskuvat. Suomessa luku on todennäköisesti matalampi, mutta uskon tämän kasvavan. Yhä useampi pari menee nykyään vain kihloihin, ilman sen vakavampaa aikomusta naimisiin menosta (joka on taas täysin toinen keskustelun aihe) ja näkisin sen suurempana syynä ikuistaa se hetki elämässä kun on tehty päätös yhteisen elämän aloittamisesta.

Aivan lähi aikoina minulla on teille myös jänniä uutisia kerrottavana! En malta odottaa!

© Chris Heino

© Chris Heino

© Chris Heino

© Chris Heino

© Chris Heino

© Chris Heino

Mitä olet mieltä?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s